För företag / Konsultrekrytering

Vi erbjuder konsultrekrytering

Vårt mål är att hitta en person som passar så pass bra in i er verksamhet och kompetenslucka att ni vill anställa personen. Därför erbjuder vi lösningen konsultrekrytering, vilket betyder att ni hyr en konsult av oss över bestämd tid för att sedan om önskemål finns överta konsulten. Detta innebär att konsulten under den första tidsperioden är anställd hos oss på Snille och vi har det yttersta ansvaret som arbetsgivare. Vid överenskommen tid kan ni som företag sedan ta över konsulten.

Fördomsfritt

Precis som i våra rekryteringsprocesser matchas konsulterna baserat på kompetens och erfarenhet.

Kompetensbaserat

Urvalsprocessen genomförs med hjälp av kvalitetssäkrade och mätbara metoder och tester.

Anpassat

Vi anpassar processen efter era önskemål och behov. 

Intresserad av rekrytering?

Vi kontaktar dig!

Snabbt och kostnadseffektivt

Att hyra en konsult från oss innebär att ni som företag snabbt kan få hjälp med bemanning av den kompetens ni har behov av. Oavsett om anledningen att hyra in personal är på grund av föräldraledighet, omorganisering eller överbelastning så hjälper vi er att hitta den bästa kandidaten för uppgiften, snabbt och kostnadseffektivt.

 

Vi hittar även svårfunna kompetenser

Vi letar brett på marknaden efter rätt teknisk kompetens för att ni som företag ska få den bästa möjliga matchningen. Tack vare vår tekniska bakgrund har vi förmågan att förstå, verkligen förstå, dina behov och sedan omsätta dessa behov i en sökning som hittar även svårfunna kompetenser.

”Snille finns alltid där när vi behöver fylla på med kompetens och resurser”

Pia Bergqvist, Söderenergi AB

Ladda ner vårt produktblad

och läs om alla våra tjänster och rekryteringslösningar

Våra andra tjänster

Vår rekryteringslösning är ett bra val för er som har det uttalade målet att anställa en person direkt till er verksamhet, men vill överlämna så mycket av processen som möjligt.

LÄS MER ➔

Att hyra en konsult från oss innebär att ni snabbt kan få hjälp med bemanning av den kompetens ni har behov av. En lösning som ger er stor flexibilitet och trygghet.

LÄS MER ➔

Auktoriserat företag

Snille är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som följer Kompetensföretagens stadgar och etiska regler. Auktorisationen säkerställer att vi som medlemmar arbetar seriöst och uppfyller Kompetensföretagens höga krav.