Vi hjälper Ingenjörer och Tekniker
till nästa steg i karriären

Hos oss kan du som är Tekniker eller Ingenjör söka jobb inom många delar av teknik- och energibranschen. Oavsett om målet är att bli anställd hos en av våra kunder eller att jobba som konsult så hjälper vi dig till ditt nästa steg i karriären.

Rekryteringsprocessen

Våra rekryterare arbetar varje dag med att hitta, attrahera och tillsätta teknisk kompetens hos våra kunder. Vår rekryteringsprocess bygger på en fördomsfri och kompetensbaserad modell i 3 steg.

Att jobba som konsult

Som konsult hos oss hamnar du i ett tydligt tekniksammanhang med kollegor inom tekniksektorns alla områden. Vårt mål är att ge dig möjlighet att utvecklas i den riktning du vill och vi använder vår kunskap och inblick i branschen till detta.

Lediga jobb just nu

PROJEKTADMINISTRATÖR INOM ENERGISEKTORN

Drifttekniker inom fjärrvärme till Telge Nät

Registrera din profil hos oss!

Registrera dig på vår karriärsida för framtida jobbmöjligheter! Ladda upp ditt CV och fyll i din personliga profil så ökar det chanserna att vi hittar en bra match för dig. Vi håller dig även uppdaterad med mailutskick om nya jobb inom ditt område.

Vad säger våra konsulter och de vi rekryterat?

”Snille som arbetsgivare är den bästa arbetsgivare jag någonsin haft och det är med glädje och stolthet jag talar om vilket företag jag representerar vid en presentation.”

Roger
Underhållschef

”För mig har Snille gjort stor skillnad och hjälpt mig så att jag kunnat komma till nästa steg i min karriär och i mitt liv. Jag har redan rekommenderat Snille vidare eftersom jag känner att de verkligen bryr sig om att föra samman talanger och företag.”

Priscila

Process and Business Leader

”Snille såg potentialen hos mig som ingen annan såg. Som arbetssökande träffade jag under en längre period ett flertal företag utan att de förstod min specialistkompetens. Snille däremot förstod och såg potentialen hos mig och hittade en perfekt matchning.”

Mikael
Medicinsk Projektledare

Vanliga frågor och svar

Läs om de vanligaste frågorna och svaren angående att arbeta som konsult eller att ingå en rekryteringsprocess hos oss.

Läs våra artiklar och ta del av inspiration och
tips gällande att söka jobb!

fa-den-basta-starten-pa-nytt-jobb

Så får du den bästa starten på ditt nya jobb

Att börja ett nytt jobb innebär ofta många frågor, funderingar och förväntningar. Både hos dig som nyanställd samt från arbetsgivarens håll. För att få en så bra start som möjligt finns det några saker att tänka på samt några saker att försöka undvika.

Läs mer »