Lediga jobb just nu

Mekanikkonstruktör till Scanreco

Scanreco är ett elektronik/hightech-företag som har många kompetenser samlade på din arbetsplats. Utveckling, test, produktion och marknad samverkar tight för ständig förbättring.

Montör till högteknologiskt bolag

Systemspecialist IT till Svenska Kraftnät

Som Systemspecialist IT erbjuds du ett av Sveriges viktigaste IT-jobb, i vilket du varje dag kommer att bidra till Sveriges elförsörjning!

Svenska Kraftnät söker Projektledare till Investeringsprojekt Stationer

Vill du förnya och stärka det svenska transmissionsnätet med ledningar och stationer för en trygg elförsörjning? Här blir du en viktig länk i en samhällsviktig verksamhet!

Svenska Kraftnät söker Drifttekniker till IT-driftcentral

Vill du vara med och jobba i en IT-organisation där ditt arbete betyder någonting, på riktigt?

Teknisk Säljare till INKOM

Är du en lyhörd problemlösare som motiveras av att skapa goda kundrelationer och värdesätter att lösa kunders specifika behov? Då kan du vara INKOMS nya tekniska säljare!

Är du Scanias nästa automationstekniker?

Har du ett stort teknikintresse och vill jobba inom en organisation som har ett stort tekniskt kunnande och satsar på ständig utveckling? Vi söker nu en Automationstekniker till Scania.

Senior montör sökes till högteknologiskt företag

Vill du arbeta på avancerade maskiner? Till vår kund i Täby söker vi montörer som vill arbeta i en högteknologisk miljö med detalj- och kvalitetfokuserat rutinarbete.

Hittar du inget intressant just nu?

Registrera dig för framtida jobbmöjligheter!

Läs våra artiklar om rekrytering och få inspiration
och tips gällande att söka jobb!

fa-den-basta-starten-pa-nytt-jobb

Så får du den bästa starten på ditt nya jobb

Att börja ett nytt jobb innebär ofta många frågor, funderingar och förväntningar. Både hos dig som nyanställd samt från arbetsgivarens håll. För att få en så bra start som möjligt finns det några saker att tänka på samt några saker att försöka undvika.

Läs mer »