Lediga jobb just nu

Systemspecialist IT

Svenska kraftnät är en av de viktigaste aktörerna för en hållbar energiomställning. Som Systemspecialist erbjuds du ett av Sveriges viktigast IT jobb, i vilket du varje dag kommer att bidra till Sveriges elförsörjning. Vi behöver dig för att lyckas med vårt samhällsviktiga uppdrag att elektrifiera Sverige.

Fjärrvärmetekniker/Drifttekniker till Telge Nät

Bli en del av Telge Nät och håll våra samhällen varma och kalla! Som fjärrvärmetekniker får du en mångsidig och ansvarsfull roll med varierande arbetsuppgifter. Tillsammans med ett engagerat team säkerställer du hög kvalitet och säkerhet i vår energidistribution. Om du har passionen och kompetensen, ansök nu och bli en nyckelspelare i vår hållbara energiframtid!

Produktionschef till Mycronic

Har du vad som krävs för att leda Mycronics dedikerade medarbetare i deras innovativa organisation och utveckla effektiva produktionslösningar som säkerställer att Mycronic alltid är steget före konkurrensen? I tjänsten som Produktionschef hos Mycronic kommer du att befinna dig i framkant av elektronikindustrin och inneha en bred ledande roll med både strategiska och operativa inslag. Du kommer att vara en av de, totalt, nio ledarna inom Operations Division Pattern Generator och en av de tre ansvariga för produktionen. Ditt team består för närvarande av 20 skickliga medarbetare och kompetenta konsulter.

Industrielektriker till Gyproc

Är du Gyproc nästa engagerade industrielektriker?

Hittar du inget intressant just nu?

Registrera dig för framtida jobbmöjligheter!

Läs våra artiklar om rekrytering och få inspiration
och tips gällande att söka jobb!

fa-den-basta-starten-pa-nytt-jobb

Så får du den bästa starten på ditt nya jobb

Att börja ett nytt jobb innebär ofta många frågor, funderingar och förväntningar. Både hos dig som nyanställd samt från arbetsgivarens håll. För att få en så bra start som möjligt finns det några saker att tänka på samt några saker att försöka undvika.

Läs mer »