Att jobba som konsult

Ett tydligt tekniksammanhang

Som konsult hos oss hamnar du i ett tydligt tekniksammanhang. Alla dina kollegor kommer att jobba inom tekniksektorn, så du kommer få inspiration och influenser från andra områden i teknikbranschen. I våra uppdrag som löper över en längre tid hinner du utvecklas i din roll. Din konsultchef finns alltid som bollplank och håller en kontinuerlig dialog med dig som konsult. Vi vill ge dig vad du behöver eftersom din utveckling är viktigt för oss.

Karriärutveckling

Vi har kontinuerligt kontakt med våra kunder i teknikbranschens olika områden. På så vis får vi en bra bild av hela teknikbranschen. Denna bredd gör att vi har god förståelse för vilka kompetenser som eftersöks på olika ställen. Vårt mål är att ge dig möjlighet att utvecklas i den riktning du vill och vi använder vår kunskap och inblick i branschen till detta.

Välmående konsult

Du kan lita på att vi finns som stöd mot den arbetsplats du befinner dig på. Som konsult är du anställd hos oss. Om det behövs är det enkelt för oss att kliva in och vi står alltid bakom dig som konsult. Med jämna mellanrum kommer din konsultchef ut till dig på plats för att stämma av att allt flyter på bra. Några gånger per år arrangerar vi event där alla Snille-anställda träffar varandra i en mer avslappnad miljö.

”På Snille har jag fått prova på så väl olika företag som olika kompetensområden. Det har varit mycket utvecklande samtidigt som Snille känts som en trygg arbetsgivare.”
Peter
Servicetekniker

Redo för något nytt?

Vanliga frågor och svar

Läs om de vanligaste frågorna och svaren angående att arbeta som konsult eller att ingå en rekryteringsprocess hos oss.

Läs våra artiklar och ta del av inspiration och
tips gällande att söka jobb!

fa-den-basta-starten-pa-nytt-jobb

Så får du den bästa starten på ditt nya jobb

Att börja ett nytt jobb innebär ofta många frågor, funderingar och förväntningar. Både hos dig som nyanställd samt från arbetsgivarens håll. För att få en så bra start som möjligt finns det några saker att tänka på samt några saker att försöka undvika.

Läs mer »