Konsulttjänster

Hyr konsult av oss

För våra konsultuthyrningar letar vi brett på marknaden efter rätt teknisk kompetens för att ni som företag ska få den bästa möjliga matchningen när ni behöver hyra en konsult. Oavsett om anledningen att hyra in personal är på grund av föräldraledighet, omorganisering eller överbelastning så hjälper vi er att hitta den bästa kandidaten för uppgiften, snabbt och kostnadseffektivt.

Vi bär det yttersta ansvaret som arbetsgivare

För de flesta av våra kunder är målet med konsultuthyrningen att hyra en tekniker eller ingenjör över en längre period på heltid. Under denna tidsperiod är personen anställd hos på A-Talent Tech och vi har det yttersta ansvaret som arbetsgivare trots att personens arbetsplats är ute hos er som kund. Av våra konsultchefer kan ni därför förvänta er ett nära samarbete och regelbunden återkoppling både med dig som kund samt med konsulten.

Uthyrning kan bli rekrytering

Vi strävar alltid efter att hitta en person som matchar er organisation och behovet av kompetens så bra att ni önskar behålla personen. Alla våra konsultuthyrningar kan därför bli till hyrköp, eller så som vi kallar tjänsten, Konsultrekrytering. Det vill säga att ni som kund efter överenskommen tid kan rekrytera konsulten.

Vi erbjuder även

Rekrytering

Vår rekryteringslösning är ett bra val för er som har det uttalade målet att anställa en person direkt till er verksamhet, men vill överlämna så mycket av processen som möjligt.

Konsultrekrytering

Vi erbjuder även tjänsten konsultrekrytering vilken innebär att ni som kund efter bestämd tid kan ta över konsulten.

Intresserad av att få hjälp med kompetenstillförsel?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!