3-appar-du-maste-ha-under-fotbolls-vm

3 appar du måste ha under fotbolls-VM

Idag den 14 juni drar fotbolls-VM för herrar igång och det blir starten på ett av världens största idrottevenemang. Om du ska följa evenmanget, precis som miljontals andra ska du installera dessa tre gratis-appar. Då kan du enkelt med din mobiltelefon följa turnering minut för minut, var du än är!

1.FIFA WORLD CUP

Detta är internationella fotbollsförbundets officiella app för evenemanget. Och denna app erbjuder ett överflöd av information om turneringen. Alla matcher finns med i kronologisk ordning, så att du på ett enkelt sätt kan se vilka matcher som spelas vilka dagar och inte missar något. På appen kan du även se nyheter om evenemanget och videoklipp med fotbollslegender.

2. Forza Footbal

Denna app är tveklöst den bästa för dig som vill följa alla matcher och ha koll på resultaten. Med bara några sekunders fördröjning kan du följa matcherna och hur de utvecklas med mål, skador, byten eller kort som utdelas. Det räcker med att endast trycka på en match så visas uppdateringarna i realtid. Du kan alltså direkt se viktiga händelser i appen.

I appen kan du även se alla laguppställningar och du kan rösta på matchens spelare. För att aldrig missa en viktig mach kan du enkelt sätta en notis för ett lag eller en specifik match.

3. SVT Play

Sist, men inte minst, bör du installera SVT Play. Fotbolls-VM sänds även på C More men där krävs ett abonnemang för att kunna se matcherna som sänds där. På SVT Play kostar det ingenting och du får samma upplevelse av matcherna. Denna app gör det möjligt för sig att se fotbolls-VM även när du inte har en TV till hands.

Läs mer