Tack för ditt meddelande!
Vi kontaktar dig så snart vi kan.

Läs mer om våra tjänster medan du väntar

Rekrytering

Vår rekryteringslösning är ett bra val för er som har det uttalade målet att anställa en person direkt till er verksamhet, men vill överlämna så mycket av processen som möjligt.

Konsultuthyrning

Att hyra en konsult från oss innebär att ni som företag snabbt kan få hjälp med bemanning av den kompetens ni har behov av. En lösning som ger er stor flexibilitet och trygghet.

Konsultrekrytering

Vi erbjuder även tjänsten konsultrekrytering vilken innebär att ni som kund efter bestämd tid kan ta över konsulten.

Rekrytera rätt - undvik felrekryteringar

Varför A-Talent Tech?

Anledningen till att arbeta med oss är att du kräver hög kvalitet och vill ha ett rekryteringsföretag som förstår de utmaningar du står inför. Du värderar varje anställd högt och vill att precis rätt personer ska vara på precis rätt plats i din organisation. Tack vare vår tekniska bakgrund har vi förmågan att förstå, verkligen förstå, dina behov och sedan omsätta dessa behov i en sökning som hittar även svårfunna kompetenser.

I mångt och mycket är allt vi vill att just hjälpa våra medmänniskor, teknikerna och ingenjörerna, att utvecklas. Därmed är det enkelt för oss att vara engagerade i det vi gör. 

Vad säger våra tidigare kunder?

”Det var en ny roll i vår organisation som vi tillsatte så våra erfarenheter kring vad som krävdes var inte så stor. Jag kunde på en mer övergripande nivå berätta om rollen samt kraven och med hjälp av A-Talent Techs erfarenheter och förståelse för teknik kunde vi tillsammans ta fram en kravprofil med rätt förutsättningar.” 

Mårten
CIO, Axload

”A-Talent Tech finns alltid där när vi behöver fylla på med kompetens och resurser. De hittar den rätta kompetensen till vår verksamhet både när det gäller rekrytering eller hyrköp. De är alltid tillmötesgående och utför sina uppdrag utan onödigt krångel. Rekommenderar A-Talent Tech!”

Pia Bergqvist
HR Chef, Söderenergi AB